"В неї був певний досвід": екс-коханий Могилевської прокоментував її рішення стати мамою

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вже два роки Наталія Могилевська є щасливою мамою двох дівчат . Зірка не раз говорила, що давно мріяла створити родину та мати дітей разом з коханим чоловіком, проте її мрії здійснилися лише на фоні трагічних подій, коли в Україні почалася повномасштабна війна.

Як виявилося, багато зірок вже давно знали про новий статус Наталії, хоча широкому загалу про це було невідомо. Ба більше, про те, що артистка стала мамою, знав також і її колишній коханий, музичний продюсер Олександр Ягольник.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтервʼю oboz.ua ексбойфренд Наталії Могилевської зізнався, що дуже зрадів таким новинам. Ягольник впевнений, що артистка є чудовою мамою для дівчат, а сам він припускав, що колись вона наважиться всиновити не одну дитину.

Я завжди радий, коли в Наталі щось хороше відбувається в житті, особливо в такій важливій сфері, як сім’я. Будь-якій жінці хочеться реалізувати свої материнські почуття, і я, зізнаюсь, так собі й думав і відчував, що врешті Наталка зупиниться на тому, щоби вдочерити когось. І зараз дуже тішуся з того, як розпорядилася доля,

– сказав у розмові з журналістами Ягольник.

Продюсер стверджує, що у Наталії є чудовий досвід поводження з малюками та їх виховання. Адже окрім того, що артистка багато працює з дітьми, у стосунках з Долініним вона допомагала виховувати його трьох дітей.

У її сім’ї, яка походить з давнього козацького роду Могил, у мами Ніни Петрівни було дві доньки: старша Оксана і молодша Наталя. Думаю, що з Могилевської вийде чудова мама і своє бажання материнства вона реалізує повною мірою. Крім того, в неї був певний досвід виховання дівчаток (йдеться про стосунки з бізнесменом Єгором Долініним – прим. ред.),

– продовжив продюсер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше стало відомо про те,  як звуть двох прийомних доньок  Могилевської. Зазначимо що співачка разом зі своїм обранцем прийняла рішення удочерити їх на початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну.