"В багатстві і бідності, поки ДБР не розлучить нас": мережа вибухнула після новини про розрив стосунків Морозюк та Гринкевича (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська художниця Соня Морозюк на тлі корупційного скандалу довкола родини Гринкевичів, днями ошелешила новиною про те, що розриває заручини із Романом Гринкевичем. Підписники Соні активно коментують її рішення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, що Морозюк не буде дружиною Гринкевича, вона повідомила на своїй офіційній сторінці в Instagram . Очікувано, що юзери активно прийнялися коментувати таку гарячу новину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коментатори відзначили те, що Соня прийняла таке рішення лише тоді, коли запахло смаженим. Очевидно, вона не хотіла асоціювати себе із родиною яка має такі серйозні проблеми із українським законодавством, а саме батька її колишнього  затримали при спробі підкупу одного з керівників слідчого управління ДБР – той пропонував 500 тисяч доларів за зняття арешту з майна підконтрольних йому компаній, накладеного в рамках кримінального провадження.

Зазначимо, що під дописом Морозюк можна побачити коментар блогера Олексія Дурнєва, який у своєму стилі висміяв всю ситуацію. Отож, небайдужі фоловери написали:

  • В багатстві і бідності поки ДБР не розлучить нас.

  • Я тебе кохаю, але не зовсім.

  • Від кохання до ненависті - один обшук ДБР.

"В багатстві і бідності поки ДБР не розлучить нас": мережа вибухнула після новини про розрив стосунків Морозюк та Гринкевича (ФОТО) - фото №1
"В багатстві і бідності поки ДБР не розлучить нас": мережа вибухнула після новини про розрив стосунків Морозюк та Гринкевича (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як український журналіст Ілля Кабачинський дав оцінку прикрасам та речам художниці Соні Морозюк. Суми виявилися доволі значними.