"До мене приїхав тато!": актриса Поліна Фролова розповіла про довгоочікувану зустріч із батьком-військовим далеко від дому (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Зірка серіалу "Голова", який виходить на Новому каналі, Поліна Фролова розповіла про найважливішу зустріч за період великої війни. Виявляється, батько-військовослужбовець зробив донечці дуже незвичайний подарунок, чим неймовірно її потішив у такий складний час. Більше про це - далі в ексклюзивному матеріалі на HOCHU.ua!

Уже майже 2 роки українці живуть у нових страшних реаліях повномасштабної війни. На жаль, багато сімей опинилися на відстані: хтось зараз за кордоном, хтось – у різних містах України, а хтось - на фронті, захищає Україну від загарбника. За цей час всі точно зрозуміли, наскільки важливі моменти, проведені з сім’єю. А для наших захисників зустрічі та обійми з рідними – найбільша мотивація.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зворушливою історією з минулого, яка надихає й до сьогодні, нещодавно поділилась українська актриса Поліна Фролова:

"До мене приїхав тато!": актриса Поліна Фролова розповіла про довгоочікувану зустріч із батьком-військовим далеко від дому (ФОТО) - фото №1

17 лютого в мене день народження. У 2022 році хлопець запропонував поїхати до Польщі, відсвяткувати там, погуляти 10 днів та повернутися додому. І там нас застала новина про початок повномасштабної війни, – пригадує вона. – Ми довго не поверталися в Україну, але активно волонтерили там: передавали гуманітарку та амуніцію, займалися соціальним театром з дітками-біженцями з України.

Цілий рік Поліна жила в новій країні, займаючись новою професією. Увесь цей період вона не бачила і своїх рідних. Аж ось, на її день народження торік збулася її маленька мрія:

І от у день народження в 2023-му відбулася найбільш омріяна зустріч: до мене приїхав тато! – зі сльозами на очах ділиться Фролова. – Він – військовослужбовець, захищає країну з перших днів війни. Спочатку це була ТрО, а з часом батько перейшов в окремий підрозділ аеророзвідки, який називається Зведений загін БПЛА "Коршуни". Тоді, у лютому, йому дали першу відпустку. Він офіційно отримав дозвіл на виїзд за кордон і приїхав до мене. Це були найтепліші та найміцніші обійми за весь час війни. Я ніколи так надовго не розлучалась з рідними... А ще складніше було розуміти те, що тато щодня ризикує своїм життям, захищаючи нашу країну.

"До мене приїхав тато!": актриса Поліна Фролова розповіла про довгоочікувану зустріч із батьком-військовим далеко від дому (ФОТО) - фото №2

Зараз Фролова вже й пригадати не може, скільки разів вони тоді обіймалися всією сім’єю. Каже, здавалося, що ці обійми тривали весь тиждень, без перестанку, поки батько-військовий був у гостях в дівчини.

Але настав час татові повертатися в Україну. І ті обійми я теж ніколи не забуду. Можу описати як сумні та болісні. Настільки не хотілося його відпускати! Бажала, аби він залишився з нами. Але хтось має боронити Україну, і ми ставимося до цього з розумінням та повагою,

– підсумовує дівчина. І додає, що дуже хотіла б, аби кожен, хто чекає на рідних та близьких із фронту, якомога швидше відчув ті самі найтепліші обійми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що з Білорусі втекла популярна співачка , яку засудили за виконання пісні гурту "Океан Ельзи". Розповідаємо, про це відомо.