Історія не закінчена: Болдвіну пред'явили нові звинувачення у ненавмисному вбивстві

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями, інформаційний простір розірвала новина про долю знаменитого продюсера та актора Алека Болдвіна, який  став дідусем. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, за повідомленням авторитетного видання  BBC , стало відомо, що 19 січня 65-річному Болдвіну пред'явили звинувачення у справі про ненавмисне убивство української операторки Галини Гатчінс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трагічний інцидент стався ще у жовтні в 2021-му році під час зйомок кінокартини "Іржа".До речі, ще у квітні 2023-го року, за буквально пів місяця до початку кримінального процесу із селебритіс зняли всі звинувачення.

Однак, вже у жовтні прокурори  штату Нью-Мексико розповіли, що з'явилися "додаткові факти", які потрібно розглянути. судом присяжних. Відтак, 19 січня тамтешній суд присяжних висунув чергові звинувачення. Адвокати ж Болдвіна вже готуються до нового процесу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомому актору, який зіграв у фільмі "Анатомія падіння", інкримінують зґвалтування. Звинувачення  справді виглядають надзвичайно  жахливими.

Фото: ЕРА