Віна Дизеля з "Форсажу" звинуватили у зґвалтуванні: що каже потерпіла

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка франшизи "Форсаж" Він Дізель потрапив у серйозний скандал. 56-річного актора, продюсера і режисера звинуватили в сексуальному насильстві. Що відомо про гучну справу - розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляє CNN , позов до суду подала колишня асистентка знаменитості Аста Джонассон. Дівчина стверджує, що інцидент стався ще 2010 року, під час зйомок 5-ї частини "Форсажу". За словами Асти, Він Дізель нібито домагався її в готельному номері, хоча сама вона висловлювала "чіткі заяви про незгоду".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У позові, поданого до суду Лос-Анджелеса, Джонассон детально описала процес домагань. Дівчина підкреслила, тривалий час мовчала, адже "боялася виступити проти одного з найкасовіших акторів у світі". Та все ж зараз вона вирішила домогтися справедливості, тож виступила зі звинуваченнями не лише в насильстві, а й у тому, що Дизель створив вороже робоче середовище та незаконно її звільнив.

Сам же актор заперечує всі звинувачення ексспівробітниці. Відповісти на заяви Джонассон він зважився поки що тільки через свого адвоката.

Він Дизель категорично заперечує ці звинувачення. Він уперше чує про цю заяву більш ніж 13-річної давності, зроблену, ймовірно, співробітницею, яка працювала дев'ять днів. Існують чіткі докази, які повністю спростовують ці безглузді звинувачення,

- підкреслив адвокат Дизеля Брайан Фрідман.

Віна Дизеля з "Форсажу" звинуватили у зґвалтуванні: що каже потерпіла - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про ще один судовий скандал. Виявилося, що кліп Баскова тепер не можна крутити на росТБ . Один із телеканалів уже заплатив за це штраф у 1 млн.

Фото: Getty Images