Одного з найвідоміших авторів сучасності звинувачують у зґвалтуванні

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний французький публіцист і критик Фредерік Бегбедер був затриманий у справі про зґвалтування. Автор відомих у всьому світі романів, таких як "Кохання живе три роки", "Французький роман" і "99 франків", уже відповів на звинувачення. Що відомо про скандальну справу - розповідаємо на HOCHU.ua!

Про скандал стало відомо в ефірі радіостанції France Bleu з посиланням на прокуратуру. За даними ЗМІ, письменника вже було затримано, а правоохоронні органи провели допит і розпочали попереднє розслідування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що звинувачення проти Фредерікаа Бегбедера висунула жінка, яка вирішила не розголошувати публічно своє ім'я. Вона стверджує, що минулого літа зустрілася з публіцистом у готельному номері, де між ними стався сексуальний контакт. Однак потерпіла уточнила, що на другий епізод вона не дала згоди, а стався він під час її сну.

Сам письменник користується презумпцією невинуватості та всіляко оскаржує висунуті проти нього звинувачення. За деякими повідомленнями, після допиту Бегбедера взяли під варту, проте інші джерела стверджують, що згодом публіциста звільнили.

Одного з найвідоміших авторів сучасності звинувачують у зґвалтуванні - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше українська захисниця Євгенія Емеральд зізналася, що пережила зґвалтування . Страшний інцидент стався з нею ще в юному віці, проте раніше вона ніколи про нього не розповідала навіть найближчим.

Фото: Getty Images