Зірка серіалу "Слуга народу" розповіла щемливу історію, як її чоловік-військовий не виходив на звʼязок 17 днів

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська акторка Анастасія Карпенко відверто розповіла, які труднощі їй доводиться переживати, як дружині військовослужбовця. Зірка серіалів "Слуга народу", "Лікар Ковальчук" та інших, поділилася щемливою історією, коли її чоловік, бувши на фронті, тривалий час не виходив на звʼязок.

В інтервʼю виданню OBOZ.UA Анастасія Карпенко зізналася, що багато її близьких людей встали на захист нашої країни зі зброєю в руках. В тому числі на фронт пішов і її обранець Макс Ніколаєнко. За словами акторки, після передової йому досить важко повертатися додому навіть у недовготривалі відпустки, оскільки йому кожного разу приходиться звикати до спокійного, мирного життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от для самої Анастасії найважчим є розуміння того, в яких умовах знаходиться її коханий. Через це вона часто ллє сльози, а одного разу їй було нелегко, коли чоловік не виходив на звʼязок впродовж довгого періоду часу.

Нещодавно чоловік попередив, що піде на завдання на 10 днів і не буде на зв’язку. А фактично його не було 17 днів. І весь цей час я ні в кого не могла нічого дізнатися. Можете собі уявити, що я пережила. Кожен ранок починався зі сліз, прокидалася – і плакала. Молилася, щоб усі ці дні привели нарешті до моменту, коли він зателефонує. Але розуміла, що цього може і не статися. Якщо хтось телефонував з незнайомого номера, боялася брати слухавку… Все це важко, але тримаюся. Я ж не одна така, в багатьох жінок така сама ситуація. А деякі з моїх знайомих дівчат втратили чоловіків,

– розповідає Анастасія.

Зірка серіалу "Слуга народу" розповіла щемливу історію, як її чоловік-військовий не виходив на звʼязок 17 днів - фото №1
Фото: facebook.com/anastasia.karpenko.art/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Масі Найєм повідомив, що його дім та авто постраждали під час російської атаки 23 січня. Відомий військовослужбовець показав наслідки агресії рф .