Призначення – для громадських туалетів. Утікач Бардаш похизувався паспортом з двоголовою "куркою" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український продюсер Юрій Бардаш вже не перший рік співає оди російському диктатору путіну, підтримуючи його терористичний режим. Тому днями за це його було нагороджено паспортом рф. Що з ним збирається робити запроданець – уявити важко, адже з таким недолугим документом він вже навряд зможе жити спокійно. Але тепер хоча б є шанс офіційно викреслити втікача зі списків громадян України.

Так, колишній продюсер гуртів "Quest Pistols" та "Гриби" похизувався кадром на тлі фото путіна зі своїм новим паспортом. У своєму Telegram-каналі він повідомив , що отримав громадянство росії. А отже, відтепер пропагандист остаточно закріпився у країні-болот. Тепер він триматиме в руках не документ з гербом, що символізує історичність розвитку вільного народу, а книжку із двоголовою "куркою" на першій сторінці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що про намір отримати громадянство рф і заразом, за рекомендацією священика, змінити ім'я з Юрія на Георгій, Бардаш розповідав ще у вересні 2022 року. Однак кремлівська влада не відразу "нагородила" своїм паспортом зрадника України.

Призначення – для громадських туалетів. Утікач Бардаш похизувався паспортом з двоголовою "куркою" (ФОТО) - фото №1
Фото: t.me/yourabardash
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зрадник Бардаш заявив, що мріє, аби росія зайняла Київ та всю територію України. Прихвостень російського режиму не перестає дивувати народ своїми недолугими висловлюваннями.