Екскоханий Віри Брежнєвої може опинитися у в'язниці: що відомо?

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Екскоханий знаменитої української співачки Віри Брежнєвої, яка виступає псевдонімом VERA та вже встигла випустити новий альбом, може опинитися за ґратами. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, ексчоловік співачки - підприємець Михайло Кіперман перебуває у розшуку. Про це стало відомо з повідомлення  на офіційному сайті  Національного антикорупційного бюро України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Кіпермана підозрюють у  вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 209 КК України. А саме йдеться про привласнення, розтрату або заволодіння майна шляхом зловживання службовим становищем та про відмивання майна, що було отримане незаконним шляхом. Якщо провина бізнесмена буде доведена, то на чоловіка чекає позбавлення волі строком на 7-12 років.

Разом з прізвищем скандального бізнесмена фігурує ще дві людини: Кондрашов Дмитро та Фролова Юлія. Це колишній директор департаменту "Укренерго" та очільниця правління банку "Альянс". 19 січня НАБУ вже викликало ексобранця Брежнєвої на допит. Зокрема, чоловікові висунули підозри в тому, що він брав участь у схемі із заволодіння  електроенергією компанії "Укренерго". Схема охоплювала 716 мільйонів гривень. Про результати допиту поки що не повідомляють.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віра Брежнєва заспівала на українській сцені. Можна сказати, що артистка остаточно повернулася у вітчизняний шоу-бізнес.

Фото: УНІАН