Анастасія Приходько розкритикувала новорічний музичний концерт, де виступила Віра Брежнєва (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська виконавиця Анастасія Приходько, яка нещодавно засудила Ірину Фаріон за образи на адресу російськомовних бійців ЗСУ, висловила свою позицію щодо появи Віри Брежнєвої (VERA) на шоу новорічна музична платформа, яке було знято у Жовтневому палаці. Подробиці - в нашому матеріалі.

На своїй офіційній сторінці в Instagram - Stories знаменитість опублікувала сторіс, в якому повідомила, що є знайомою тим, хто організовував цей захід. 36-річна артистка сказала, що її не запросили виступати, на відмінну від Віри Брежнєвої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Настя переконана, що був би скандал, якби її все-таки запросили. Приходько також додала, що на афіші шоу не було вказано, що Брежнєва виступатиме на українській сцені.

Бачите, як цікаво. Саме зараз в "Жовтневому" палаці відбувається запис новорічного вогника, де вас буде вітати з 2024 роком, роком Дракона, Віра Брежнєва. Тим більше цікаво, що в афішах вона не була вказана. Вона була вказана там де "і купа зіркових гостей". Я добре знаю організаторів. Вони мене не покликали, тому що і вони мене добре знають. Я вас не буду вітати з Новим роком, мене там нема. Тому що вони знали, що це буде скандал. І дійсно, це так, дорогі українці. В цю новорічну ніч вас буде вітати Віра Брежнєва,

- резюмувала співачка.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анастасія Приходько зізналася, що терпіла жорсткі приниження від мовчуна Меладзе. Приходько зізналася, що негативних моментів за час співпраці з Меладзе було достатньо.