Автобіографічна історія шляху до заповітної мрії: Могилевська зізналася, кому присвячена її популярна вистава

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Наталія Могилевська нещодавно зізналася, що вона стала мамою для двох дівчат. Разом з чоловіком вона всиновила їх на початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну, проте тривалий час приховувала це від публіки.

У своїх соцмережах вона повідомила, що вистава "Доньки", яка вже понад рік радує глядачів, присвячена саме її донечкам. Цікаво, що раніше артистка казала, що присвячує її "усім мамам", а сама висловлювала надії колись почути, як її називають мамою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До нового театрального сезону артистка змінила афішу на своє фото разом з дівчатками. Тому тепер немає жодних сумнівів, що це найбільш особливий проєкт для Наталії Могилевської, адже він відображає її давню мрію.

Вистава існує більше року, але тільки сьогодні зі сцени я можу сказати кому вона була присвячена…Приходьте, і якщо ви не наважилися зробити певний крок, нехай ця вистава додасть вам сміливості  й наснаги. Тому що, нажаль, ще дуже багато дітей в країні не мають своєї родини…

– коментує Наталя.

Артистка додала, що на найближчий виставі вона розповість глядачам про своїх доньок та про її шлях стати мамою. Відомо, що дівчат вона всиновила ще на початку повномасштабної російсько-української війни, коли допомагала дитячим будинкам. Проте більше деталей, вона розкриє через власну творчість, виступаючи на сцені.

Вистава автобіографічна — це моя розмова із мамою, якої вже нема. Про те що я не встигла їй сказати, про те що мої мрії здійснилися… З гумором та самоіронією. Щемливо, ніжно, драматично. Про все. І саме зараз, мама, я пишу  історії моєї, тепер великої родини. Це буде новий монолог  у виставі. І хай сила нашого Роду захистить і мене і нашу Країну,

– зазначила співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно Могилевська представила чуттєву музичну  премʼєру"Під ковдрою", де показала атмосферу сімʼї та любові. В сюжеті з Могилевською можна побачити дітей та чоловіка, які емоційно передали атмосферу теплого сімейного затишку.