Наталія Могилевська показала сімейну ідилію з дітьми та чоловіком у новому кліпі (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ранок 22 січня для всіх українців розпочався з повітряної тривоги та ракетної небезпеки. Внаслідок масованої ракетної атаки, яку здійснила росія, постраждали Київ, Харків та інші українські міста. Багато українських зірок відреагували на черговий жахливий теракт рф проти мирних громадян України. Однією із них була й  Наталія Могилевська, яка в цей день запланувала музичну прем'єру.

Співачка вирішила перенести прем'єру пісні "Під ковдрою" на наступний день. Про що в день ракетної атаки повідомила своїх шанувальників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Наталія Могилевська показала сімейну ідилію з дітьми та чоловіком у новому кліпі на пісню "Під ковдрою" (ВІДЕО) - фото №1

Зірка записала до них таке відеозвернення:

Прочитала ваші відгуки, дуже вдячна вам! Мені дуже приємно і я згодна, що сьогодні настільки мало ніжних, теплих новин, що ми все ж таки відкриємо нашу премʼєру!

Я хочу побажати нам всім щастя, любові, не боятися жити, продовжувати любити, народжувати і  бути щасливими попроси все! Найстрашніше, що могло би статися з українцями це втратити можливість і здатність бути щасливими на зло всім ворогам!

@nataliya_mogilevskaya ♬ Під ковдрою - Наталія Могилевська
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на початку 2024 року Могилевська здивувала українців відвертою новиною. Артистка повідомила, що вони разом із чоловіком під час повномасштабного вторгнення вдочерили двох дівчат-сестричок . Тож сьогодні співачка, яка вже має статус мами, дарує шанувальникам чуттєву музичну премʼєру "Під ковдрою".

Ця пісня про те, що ховається під ковдрою! Тендітні ніжні почуття, які не для всіх, які потребують захисту від зовнішніх обставин, які тому і мають назву, що вони інтимні. Почуття, які тільки й призначені для спостерігання, тільки для близьких та рідних. Особливо, якщо мова йдеться про дітей. Наше щастя тільки в наших руках. І для цього нічого не потрібно, крім кохання. Тим більше, що хоч одна ковдра вдома є у кожного,

- розповідає Наталія Могилевська.

До речі, в сюжеті з Могилевською можна побачити дітей та чоловіка, які емоційно передали атмосферу теплого сімейного затишку почуттів та справжнього кохання. Щоправда, це не її справжня сім'я, а актори.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше стало відомо, що зрадник-путініст Юрій Бардаш отримав російське громадянство . Мережа після цієї новини буквально "вибухнула" жартами з цього приводу.