Невже стала мамою? ЗМІ активно обговорюють новий статус Вікторії Смеюхи

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка та екссолістка гурту "НеАнгели" Вікторія Смеюха, яка за свідченням Слави Дьоміна перебуває в стосунках, можливо вже встигла народити дитину. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що 38-річна Смеюха уже доволі давно виходила на зв'язок зі своїми фоловерами через соцмережі. Артистка ігнорує війну і навіть за чутками деяких блогерів їздила до країни-агресорки, щоправда, вона це не підтверджує. Смеюха переконувала, що весь час була в Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, новина про материнство виникла неспроста. Відомо, що батьки селебритіс живуть в Італії. Так-от, за свідченнями відомих блогерів Богдана Беспалова та Слави Дьоміна Вікторія теж виїхала в Італію. Ба більше, там артистка нібито встигла не тільки знайти нове кохання, а й стати мамою. Про це повідомило видання OBOZ.UA.

Невже стала мамою? ЗМІ активно обговорюють новий статус Вікторії Смеюхи - фото №1

Зірка жодним чином не коментує цю інформацію, але про те, що вона знаходиться не в Україні, може свідчити  місцезнаходження  її облікового запису Instagram. До речі, щодо політичної позиції виконавиці та її відношення до війни, то Смеюха у своїх соцмережах відзначалася доволі гнівним постом.

Моїх колег непокоїть моя політична позиція. Турбує навіть сильніше, ніж я могла б уявити. Я - за Україну! Я - проти війни! Я - проти геноциду моєї нації! Рідні мої, на диванах, а не в лавах героїв-захисників, легко і зручно судити інших! Панове-носії традиційнихнетрадиційних поглядів, а також раптові патріоти, направте свій гнів не на мене через моє мовчання, яке мало причину, - своє слово мені вирішувати, коли говорити, - а візьміть свою сміливість та використовуйте її проти спільного недруга! Країна потребує героїв на ділі - не на словах!

- писала Вікторія.

Невже стала мамою? ЗМІ активно обговорюють новий статус Вікторії Смеюхи - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали  про те, як ексучасниця "НеАнгелів" Вікторія Сміюха поїхала до росії заради "люксового життя".  За словами Беспалова, Смеюха вирішила продовжити кар'єру співачки, але не в рідній Україні, а вирушивши на заробітки до росії. Джерела блогера повідомили, що бачили артистку на кількох на закритих тусовках у москві.