Надя Дорофєєва стала мамою! Відомий ведучий розсекретив таємницю артистки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вже неодноразово в Мережі поширювалися чутки про вагітність Наді Дорофєєвої, яка нещодавно приголомшила новою відвертою фотосесією . І хоча ще жодного разу вони не підтверджувалися, зараз стало відомо, що артистка дійсно стала мамою. Однак, як виявилося, її дитина ніяк не повʼязана з Мішею Кацуріним. Про що саме йде мова – розповідаємо нижче.

Відомий український ведучий Євген Фешак розсекретив невелику таємницю Наді Дорофєєвої. Сама артистка публічно не афішувала, що стала мамою, проте її кум в інтервʼю на YouTube-каналі  "Люкс ФМ"  розповів, як це сталося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, що Надя Дорофєєва та Євген Фешак стали хрещеними батьками спільної подруги, ведучої радіостанції "Люкс ФМ". Судячи з усього, це сталося ще до розлучення артистки з Володимиром Дантесом, адже до того часу вони з кумом підтримували тісний контакт. Проте після розриву стосунків Дорофєєвої та Дантеса, спілкування співачки з Євгеном майже зійшло нанівець.

Колись був період, коли ми бачилися і з Вовою, і з Надею дуже багато, потім стали бачитися менше. Потім ми жили всі разом в одному селі, потім вони поїхали з нього. Зараз ми рідко бачимося,

– зазначив Фешак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Міша Кацурін  показав "пристрасть на дивані"  із Дорофєєвою. Чоловік продемонстрував кадри з весілля, які раніше не бачили фанати.