Більша за середню, але менша за бажану: 66-річний Павло Зібров розсекретив свою пенсію (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Підрахунок заробітків зірок справа достатньо розповсюджена, та не завжди гаманці знаменитостей можуть налічувати скажені суми грошей. Як от, до прикладу, Павло Зібров, який вже вийшов на пенсію, але продовжує ретельно доглядати за своєю зовнішністю . Виявилося, що раніше співак уявляв, ніби отримуватиме солідну пенсійну виплату, але ж на справді це все залишилося тільки у його мріях.

Так, в інтерв'ю Жені Фешаку для проєкту "33 запитання" на Люкс ФМ Павло зізнався, що пенсія народного артиста України не сильно відрізняється від звичайної. За словами співака, вона залежить безпосередньо від вислуги років і того, які внески раніше людина вносила у пенсійний фонд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сам Зібров розповів, що планував отримувати близько 50 тисяч гривень, адже думав, що будуть враховані його заслуги як артиста, а також те, що свого часу він служив в Афганістані. Однак ні, кінцева сума виявилася не настільки великою, як хотілося б зірці.

Є надбавка для пенсії, здається, там 20%. Я думав, все підраховують, плюс-плюс-плюс, я - учасник бойових дій в Афганістані, 45 років назад воював, і народний артист, і там грамоти, заслуги - я думав, це одразу докупи, докупи і буде в мене пенсія 50 тисяч! Фігу з маком. 7500,

– зізнався артист.

Однак за свою тривалу карʼєру Павло Зібров заробив чимало грошей, а окрім того, продовжує робити це і надалі. Тому артист не жаліється на свою зарплату, адже завжди має при собі заначку.

Заначку кожному чоловіку треба мати, щоби потім цю заначку витрачати на свою улюблену кохану, на дружину, на дитину. Тисяча доларів обов'язково має бути десь під подушечкою,

– каже Зібров.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, Павло Зібров дуже працьовитий та навіть має власну плантацію грибів . А одного разу їх вилізло настільки багато, що знаменитість запросив фанатів доєднатися до збирання.