"Таї Повалій та Ігорю Ліхуті я точно не потисну руку": Павло зібров висловився про артистку-путіністку та колишню подругу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український музикант Павло Зібров, який зізнався, що робить уколи ботоксу,  розповів як довго товаришував з артисткою-зрадницею Таїсією Повалій та її чоловіком Ігорем Ліхутою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Павло Миколайович зізнався в інтерв'ю Люкс ФМ. Артист зауважив, що вони дружили з сім'ями понад 27 років. Однак, цій дружбі настав кінець після того, як Таїсія почала проявляти свою проросійську позицію. Вона не лише замовчує повномасштабне вторгнення армії рф в Україну,  а й публічно підтримує диктатора володимира путіна. Повалій вже встигла вивести до росії свою маму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Зібров резюмував, що не хоче мати нічого спільного із радниками своєї батьківщини. Він сказав:

Таї Повалій та Ігорю Ліхуті я точно не потисну руку. Ми товаришували 27 років та навіть одружилися в один рік. Раніше постійно підтримували одне одного. А зараз ні, я б не потиснув руку їм, однозначно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як секс-символ української естради Зібров в поцілунку залоскотав своїми вусами Тоню Матвієнко. Співачка була не проти цього поцілунку.