"Якщо не робити, то були б сильні зморшки": Зібров здивував зізнанням про те, що робить уколи ботоксу (ВІДЕО)

Зіркова краса
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український співак, справжній секс-символ вітчизняної естради Павло Зібров, який у поцілунку залоскотав вусами співачку Тоню Матвієнко, вразив достатньо резонансним зізнанням. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, в інтерв'ю Люкс ФМ Павло Миколайович розповів, що практикує уколи ботоксу. Робить це він задля того, аби уникнути появи зморшок. Відео бесіди 66-річного артиста уже опубліковано на відповідному YouTube каналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Павло Миколайович говорить, що його часто хейтять за те, що він часто "фарбує волосся, молодиться й коле ботокс". Зокрема, головний вусань країни зізнався:

Операції не робив, а ботокс є, трошки є, безумовно. Якщо не робити, то в мене були б зморшки сильні. Усе-таки мені вже трішки за...

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Цибульська згадала дивний результат після уколів ботоксу.  Виявилося, що після ін'єкцій її обличчя відновлювалося аж два тижні. Тоді артистка ще не знала, що така процедура не підходить її типу обличчя, але хотіла позбутися зморшок.