Етнічна українка Кароліна Шіїно не представить Японію на "Міс Всесвіт". А все через впливового чоловіка, який полонив її серце

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Уродженка України Кароліна Шіїно перемогла на конкурсі "Міс Японія-2024" та встигла зіштовхнутися з великим хейтом у Мережі. І якщо спочатку він був більш-менш невинним, адже тоді японці всього лише обговорювали справедливість перемоги дівчини, оскільки зовнішньо вона не схожа на місцеву жительку, то зараз ситуація лише погіршилася... При чому настільки, що Кароліні довелося відмовитися від свого титулу.

А вся річ у тім, що японські таблоїди дізналися скандальні деталі особистого життя переможниці "Міс Японія". Виявилося, що Кароліна Шіїно має стосунки, проте її коханим є одружений чоловік, що сильно повпливало на репутацію моделі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Етнічна українка Кароліна Шіїно не представить Японію на "Міс Всесвіт". А все через впливового чоловіка, який полонив її серце - фото №1
Фото: instagram.com/karolina0824

Цікаво, що своєму модельному агентству Free Wave Co дівчина повідомила, ніби більше не зустрічається з впливовим японцем, який є лікарем, одружений і має сім'ю. Саме тому організатори не побачили в цій ситуації великої проблеми й підтримали Кароліну. Однак з часом агенство заявило, що дівчина продовжувала стосунки, дізнавшись правду про родину коханого.

Варто зазначити, що Кароліна Шіїно сама вирішила відмовитися від статусу "Міс Японія-2024" та можливості поїхати на міжнародний конкурс краси "Міс Всесвіт". Організатори тільки підтримали рішення дівчини та, судячи з усього, планують віддати її корону іншій учасниці.

Мені щиро шкода за ті величезні проблеми, які я заподіяла, і за зраду тих, хто мене підтримував,

написала Кароліна Шіїно на власній сторінці в Instagram.

Етнічна українка Кароліна Шіїно не представить Японію на "Міс Всесвіт". А все через впливового чоловіка, який полонив її серце - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно вперше в історії конкурсу, на "Міс Америка-2024" перемогла військова . 22-річна красуня розчулила усіх власною історію, як від раку підшлункової залози померла її мама.