Пікантно та дорого! Мішина постала у тонкому ліфчику за 13 тисяч (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина, яка розсекретила у скільки їй обійшовся відпочинок у Таїланді, продовжує дивувати своїх фоловерів яскравими та провокативними кадрами. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 34-річна Мішина розповсюдила на своєму офіційному акаунті в Instagram ролик, на якому постала у максимально тонкому ліфчику (бра). Фото було максимально ефектним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ксенія приміряла на себе такий собі образ кокетливої Барбі. Однак, варто зазначити, що її вінілове чорне бра з коштовними кристалами, було дуже дорогим.

Як виявилося, цей вид білизни належав італійському бренду GCDS. Відтак, сума такої обновки вартувала Ксенії 336 доларів (приблизно 13,000 грн).

Пікантно та дорого! Мішина постала у тонкому ліфчику за 13 тисяч (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Мішина впала з мопеда і показала дуже неприємні наслідки. Як бачимо, відпочинок на Балі зовсім не задався у вітчизняної селебритіс. Спершу у себе в Stories Мішина показувала, що їй було достатньо боязно сідати за кермо мопеда, але з часом стало зрозуміло, що акторка звикла до такого типу транспорту і досить впевнено почала себе почувати.