Джейкоб Елорді з "Ейфорії" несподівано напав на репортера: цією справою вже займається поліція

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка серіалу "Ейфорія" Джейкоб Елорді потрапив у великий скандал. Актор, як зазначається, збісився через невинний жарт, після чого напав на репортера. Що саме сталося між чоловіками – розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляє видання  ВВС , жертвою нападу став ведучий передачі The Kyle & Jackie O Show на радіо KIIS FM у Сіднеї Джошуа Фокс. Чоловік звернувся у поліційний відділ з інформацією про те, що на нього накинувся актор Джейкоб Елорді, відомий такими проєктами, як "Ейфорія", Солтберн", "Прісцилла" та "Будка поцілунків".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами постраждалого, вони випадково зустрілися в холі готелю. Тоді Джошуа підійшов до Джейкоба і пожартував, попросивши актора повторити сцену з фільму "Солтберн". Проте знаменитість не оцінив гумору опонента і явно не був налаштований на діалог. А коли репортер відмовився вимикати диктофон, записуючи їх розмову, Елорді не стримався та напав на Фокса.

Я не хотів цього робити, адже відчув себе некомфортно. І це був мій єдиний доказ. Але потім Джейкоб просто зірвався. Він притиснув мене до стіни і його руки почали стискати мені горло,

– пригадав репортер.

Джейкоб Елорді з "Ейфорії" несподівано напав на репортера: цією справою вже займається поліція - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше інша зірка "Ейфорії"  вразила оригінальною сукнею-пазлом . Трансгендерна акторка та модель Гантер Шафер обрала незвичайний наряд від Schiaparelli з кутюрної колекції осінь-зима 2024.

Головне фото: Getty Images