На відомого коміка напали просто під час концерту в Дніпрі (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На українського стендап-коміка Андрія Пілата напали просто посеред концерту. Артист всього лише намагався заспокоїти глядача, який вдерся на сцену, а натомість – отримав у вухо. Що саме сталося – усі деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Неприємний інцидент стався в Дніпрі, під час виступу Алли Волкової. Тоді галасливий глядач почав кричати на артистку і несподівано виліз до неї на сцену. Деякий час чоловік не давав змоги дівчині виступати, намагаючись вивести на конфлікт. На щастя, ще бувши на сцені він не став розпускати руки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В ході суперечки чоловіка попросили вийти, обіцяючи йому повернути гроші за білети. А інший комік, Андрій Пілат, який був присутній на концерті, проводив галасливого глядача до виходу. Проте в якийсь момент той накинувся на колегу Алли з кулаками, що встигли зафільмувати присутні в залі.

На ситуацію, що сталася, Андрій відреагував на своїй сторінці в Instagram. Комік зазначив, що отримав удар у вухо, проте, на щастя, все обійшлося. Більше ж він не хоче нічого коментувати, аби не робити надто великого розголосу і не хайпувати на події.

Я на такому не хайпую, але і не хочу, аби таке ще раз повторилося на стендапах в інших коміків,

– зазначив Андрій Пілат.

На відомого коміка напали просто під час концерту в Дніпрі (ВІДЕО) - фото №1
Фото: instagram.com/pilatstandup/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ян Зірінг з "Беверлі-Гіллз,90210" потрапив у бійку . Артисту перегородили дорогу та жорстоко побили.