"Отримала удар в обличчя": Наталія Могилевська зазнала нападу грабіжників у власній квартирі

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна співачка Наталія Могилевська, яка натякнула на таємне весілля з коханим, шокувала відвертою історією. Зірка пригадала, як на неї напали грабіжники. А найстрашніше – вони дізналися місце проживання артистки та вдерлися до неї додому. Що про це відомо – розповідаємо нижче!

Страшну ситуацію співачка пригадала в інтервʼю з Дмитром Гордоном. Виявилося, що це сталося ще у 90-ті, невдовзі після того, як вона стала переможницею музичного фестивалю "Слов'янський базар".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Могилевської, у той час в пресі розповсюдили інформацію про премію, яку вона отримала за перемогу в проєкті. Цікаво, що свій виграш Наталія отримала не відразу, а лише через 5-6 років потому. А зловмисники, дізнавшись про це, вирішили відстежити артистку та увірватися до неї в дім.

У мене була ситуація... Коли я на "Слов'янському базарі" перемогла, мені ту премію не дали, а там 6 тисяч доларів була премія. Мені її не віддавали 5-10 років. Вона мені вже не потрібна була, коли мені її віддали. Але пройшла ця інформація в газетах, і що ти думаєш? На мене напали! Це було дуже серйозно. Побили мене,

– розповіла Наталія Могилевська.

Співачка пригадала, що почувши дзвінок у двері – відчинила їх та відразу отримала удар в обличчя. На щастя, на момент нападу Могилевська говорила з мамою по телефону, тому все закінчилось більш-менш добре для неї. Адже почувши чийсь голос грабіжники подумали, що артистка вдома не сама, та вирішили втекти.

Мене врятувало те, що я розмовляла з мамою телефоном в цей момент. Я була у квартирі. Відкрила двері, отримала удар в обличчя. Він мене потягнув, і я опинилася за секунду на балконі. Але я розмовляла телефоном, і решта, з ким він був, подумали, що я не одна вдома, вони втекли і його залишили,

– пригадала артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська розповіла, що стала свідком надстрашного видовища під час масованої атаки. Артистка зізналася, що на власні очі побачила серйозний вибух у повітрі.