Дуже схожі: донька Ірини Горової показалася в обіймах свого тата (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Донька відомої продюсерки та колишньої дружини Потапа Ірини Горової, яка перейменувала свій лейбл, показалася зі своїм біологічним батьком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що Наталія Горова доволі рідко з'являється у публічному просторі, проте вона вирішила розповісти фоловерам про важливу зустріч з найріднішою людиною. Відповідна публікація з'явилася на основній сторінці доньки Ірини в Instagram - Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо, на знімку Наталія позувала разом зі своїм батьком, репером Юрієм Горовим. Чоловік тримав доньку за вухо, а та усміхнено позувала.

Дуже схожі: донька Ірини Горової показалася в обіймах свого тата (ФОТО) - фото №1

Окрім того, в підписі Наталія зазначила, що вони дуже схожі з татом. Варто зауважити, що її зіркова мама  вийшла заміж за Юрія Горового 30 років тому, а їхній шлюб протривав понад 11 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня Потапа Ірина Горова замилувала світлиною їхнього спільного сина. Продюсерка показала, як 14-річний Андрій позує у кадрі зі своєю старшою сестрою Наталією. Фото щаслива родина зробила біля заміського будинку Ірини.