Руслана замилувала знімком з татом та розповіла, який він зробив їй подарунок (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка, переможниця Євробачення 2004 Руслана, яка повідомила, що її ошукав концертний аферист, вчергове потішила своїх фоловерів несподіваною світлиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram Руслана розповсюдила ексклюзивний кадр, на якому позувала разом зі своїм татом. 50-річна артистка публічно подякувала найріднішій людині за цікавий подарунок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо зі світлин, Руслана обіймається зі своїм батьком на фоні українських прапорів. У підписі до публікації селебритіс повідомила, що її тато передав їй презент зі Львова. Як виявилося, разом із гостинцями та смаколиками чоловік передав конверт з грошима. Ці кошти він забажав відправити на закупівлю дронів для воїнів.

Сьогодні мій тато передав мені зі Львова домашній мед, горіхи і конверт, у якому були гроші на дрони. Тату, дякую Тобі! Я Тебе безмежно люблю!

 - підписала пост знаменитість.

Руслана замилувала знімком з татом та розповіла, який він зробив їй подарунок (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як перша переможниця Євробачення Руслана відкрила український Нацвідбір на Євробачення. Артистка виконала повну україномовну версію переможної композиції "Дикі танці".