Ще одна зіркова пара на межі розлучення: Хейлі Бібер хоче кинути свого знаменитого чоловіка

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Схоже, на те, що американський шоубіз переживає ще одне розлучення. Адже слідом за тим, що Джейсон Момоа та Ліза Боне розлучаються через 20 років шлюбу , тепер серйозну кризу у стосунках переживають Хейлі та Джастін Бібер. Усі подробиці дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Як повідомляє видання  In Touch Weekly , зараз у Хейлі та Джастіна вкрай непростий період. А за словами інсайдерів, усі їх спільні фото, які пара публікує у соцмережах – лише спроби приховати від аудиторії те, що твориться з ними насправді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джерела зазначають, що 27-річна американська модель думає над тим, аби піти від 29-річного канадського співака. А найбільшими проблемами для них є питання колишніх стосунків і того, чи готові вони до дітей.

Джастін став нав'язливим і дуже покладається на дружину щодо свого емоційного та психологічного щастя. Бувають моменти, коли Хейлі просто хоче все завершити, аби знову бути незалежною. Вони постійно сваряться через старе кохання, погану поведінку в минулому чи через те, коли варто заводити дітей,

– кажуть інсайдери.

Ще одна зіркова пара на межі розлучення: Хейлі Бібер хоче кинути свого знаменитого чоловіка - фото №1
Фото: instagram.com/haileybieber
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, тільки нещодавно Хейлі Бібер запідозрили у вагітності . Її фото з животом, що помітно округлився, злили в Мережу.

Фото: instagram.com/haileybieber