Хал Дрого з “Гри престолів” розлучається з дружиною після майже 20 років разом: стала відома причина

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали, що говорить колишня дружина Савлєпова про їхнє розлучення. Тепер же приставку “екс” буде додавати при згадуванні про свою дружину й актор Джейсон Момоа - пара офіційно розлучається.

Актор Джейсон Момоа розлучається зі своєю дружиною Лізою Боне. Вони були разом з 2005 року та одружилися у 2017-му. А вже у 2022 році стало відомо про розрив пари й те, що вони не живуть разом ще з 2020 року. Тепер же колишні закохані вирішили звернутися до суду, щоб розірвати шлюб офіційно.

Видання The Guardian зазначає , що ініціатором розриву була саме Ліза. У своєму позові вона зазначила, що вони з Джейсоном не можуть знайти спільну мову в певних питаннях. Примиритися з розбіжностями, які виникли, подружжя не може.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Наразі зіркова пара розділила майно і навіть домовилася про спільну опіку над своїми двома неповнолітніми дітьми - 16-річною Лолою та 15-річним Накоа-Вуфлом. Тож розлучення буде тихим - суд Лос-Анджелеса розведе подружжя через пів року після того, як Ліза та Джейсон подадуть всі необхідні документи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Нікіта Добринін розказав, як відбувається церковне “розвінчання”. Чи пройшов він цю процедуру з Дашею Квітковою - дізнавайтесь у цій статті .

Фото: Getty Images