"Саме зараз я боюся народжувати дітей": 43-річна Біблів зізналася, чому поки що не буде ставати мамою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська акторка Віталіна Біблів, яка розповіла про родичів, що проживають на окупованій росією території, відверто зізналася чи стане коли-небудь матір'ю. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Віталіна розповіла в інтерв'ю блогерці Аліні Доротюк. Зокрема, Біблів наразі не коментує своє особисте життя, а саме стосунки з чоловіком та плани на майбутню дитину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, 43-річна Віталіна зауважила, що на заваді її можливого материнства на заваді стає не лише війна, а й  невизначеність щодо материнства. В підсумку, Біблів зізналася:

Стосовно дітей у мене відчуття доволі нестабільне. Саме зараз я боюся народжувати дітей. Я не знаю що на них чекає. І саме цей фактор війни він трохи мене… Я боюся. А що якщо раптом? Якщо я можу захистити цю ненароджену дитину – такі мої думки останні два місяці – то може, варто й не народжувати її.

Окрім того, акторка зауважила, що в принципі не відкидає варіанту з усиновленням дитини. Зокрема, артистка додала:

Зараз дуже багато дітей без батьків, яким ти можеш бути мамою. Я думала про це (усиновлення) ще до початку вторгнення. Як була маленькою, то мріяла мати велику сім'ю і семеро дітей. Я дуже багато сил віддала будучи дитячим аніматором. А там як бог дасть. Якщо дасть, то звичайно будемо народжувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська усиновила двох доньок. Про це стало відомо під час концертної програми новорічного Вечірнього кварталу.