Підтримав бойовий дух! YAKTAK виступив перед військовими на Донеччині (ФОТО+ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Популярний співак та учасник Нацвідбору на Євробачення-2024 YAKTAK, який нещодавно потішив шанувальників неочікуваною піснею з Drevo, влаштував концерт для воїнів ЗСУ у прифронтових містах Донецької області. Детальніше — в нашому матеріалі!

18-річний річний артист вирішив підтримати бойовий дух наших воїнів. Він подарував три концерти бійцям зі Слов'янська та Краматорська, де виконав свої найбільші хіти, такі як "Порічка" та "Лелека". Крім того, Ярослав організував спеціальні лотереї з підписаними військовими предметами, які він пізніше розіграє на своїх концертах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Підтримав бойовий дух! YAKTAK виступив перед військовими на Донеччині (ФОТО+ВІДЕО) - фото №1
Підтримав бойовий дух! YAKTAK виступив перед військовими на Донеччині (ФОТО+ВІДЕО) - фото №2

Цікаво, що однією з організаторок гуманітарної місії стала відома блогерка з мільйонною аудиторією в Instagram, Олена Мандзюк. Вона часто збирає кошти на потреби військових та постраждалих українців, а також періодично вирушає у подібні волонтерські поїздки.

Попереду великий та важкий шлях, вірю, що пройдемо його. Давайте триматися один одного та підтримувати ЗСУ,

— сказав співак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно YAKTAK потішив прихильників довгоочікуваною прем'єрою. Фіналіст Нацвідбору на Євробачення-2024 презентував свій перший альбом, який отримав назву "Під гітару".