"В ньому — весь я": фіналіст Нацвідбору на Євробачення YAKTAK презентує свій перший альбом (ВІДЕО)

Музика
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фіналіст Нацвідбору на Євробачення-2024 та найпопулярніший український співак 2023 року за версією Spotify YAKTAK за минулий рік провів великий тур, не маючи жодного альбому. Нарешті артист потішить шанувальників повноцінною платівкою.

YAKTAK презентує свій перший довгоочікуваний альбом. До його складу увійшло 8 треків: "Нижча зростом", "Букети", "Поруч", "Листопадами", "Уночі", "Батькам", "Стежка" та "Босими ногами". Послухати їх можна за цим посиланням .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Під гітару" — творчий щоденник, в якому кожний розділ відображає різні етапи життя та переживання YAKTAK. Кожна пісня в альбомі розповідає свою унікальну історію: любов до сім’ї, до коханої, до музики, до рідного краю.

"В ньому весь я": фіналіст Нацвідбору на Євробачення YAKTAK презентує свій перший альбом (ВІДЕО) - фото №1

Ми дуже довго готувались до виходу цього альбому. В ньому — весь я. В кожен трек я вкладав свою душу, свої емоції та спогади. І я сподіваюсь, що кожна з пісень знайде свого слухача,

— коментує YAKTAK

Пісня, яка стала фокус-треком — "Нижча зростом". Композиція розповідає про ту саму особливу дівчину, яка ніколи не прагнула відповідати стереотипам і завжди була самою собою, навіть якщо це викликало непорозуміння навколишніх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Yaktak вперше розповів про стосунки з коханою. Він досить довгий час знайомий з обраницею, адже вони з нею родом з одного селища.

Фото: пресслужба артиста