Зірка "Кіборгів" В'ячеслав Довженко відповів, чи вільне його серце

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український актор, зірка стрічки "Кіборги" В'ячеслав Довженко, який розлучився після 17 років шлюбу, вперше розповів про деталі свого особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що В'ячеслав той артист, який взагалі не афішує свої стосунки з жінками. Він рідко публікує сімейні фото та намагається уникати розмов на цю тему.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, нещодавно Довженко, вперше за шість років після розлучення висловився щодо того, чи вільне його серце.  Неочікувано, але В'ячеслав підтвердив що наразі  перебуває у стосунках з жінкою, з якою його поєднує перш за все творчість. До речі, 47-річний артист зазначив, що з нинішньою супутницею він легко порозумівся в плані побуту.

Дасть бог воно все вийде. Яблуко від яблуні далеко не впаде. Творчу людину важко зрозуміти в побуті, якщо ти не творча людина,

зізнався  актор у програмі "Ранок у великому місті".

Зауважимо, що у своєму довготривалому шлюбі з акторкою Ксенією Башею у артиста народилося двоє синів. Хлопці вирішили наслідувати приклад своїх батьків та теж подалися в актори.

Зірка "Кіборгів" В'ячеслав Довженко відповів, чи вільне його серце - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Марина Боржемська зізналася, чи знайшла вона "другу половинку" після розлучення з Узелковим. Жінка зазначила, що часто запитання про коханого чоловіка викликають в неї спірні емоції, адже сама вона вважає, що реалізовуватися і бути щасливою можна і без обранця.