Марина Боржемська зізналася, чи знайшла вона "другу половинку" після розлучення з Узелковим

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова намагається зберігати особисте життя якомога далі від публіки. Тому не дивно, що фітнес-тренерка часто отримує запитання, чи вільне її серце. Але, як виявилося, Марина Боржемська вже втомилася відповідати на питання про самотність.

Роздумами про це вона поділилася у своєму новому дописі в Instagram . Марина Боржемська зазначила, що часто запитання про коханого чоловіка викликають в неї спірні емоції, адже сама вона вважає, що реалізовуватися і бути щасливою можна і без обранця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того жінка підкреслила, що її дратує вислів "друга половинка". Фітнес-тренерка впевнена, що потрібно розділяти себе та партнера, а в цілому романтичні стосунки не мають впливати на інші аспекти життя.

Ми не половинки. Ми цілі розумні та гарні особистості. Нам не потрібна інша половинка, щоб відчувати себе людиною. Я за те, щоб мати своє життя й мати партнера, у якого теж буде своє життя. Рішення бути разом не має скасовувати існування ваших захоплень, друзів, роботи та дітей, якщо вони є. Це рішення не має перекреслювати ваші минулі життя,

– написала Марина Боржемська.

Колишня дружина боксера підкреслила, що не шукає короткотривалі стосунки, тому для неї важливо, аби з обранцем вони бачили спільне майбутнє. А от від питання, чи вільне зараз її серце Марина відповіла достатньо неоднозначно.

Я не можу собі дозволити короткотривалі стосунки. У мене є діти, які, дивлячись на мене, так само будуть будувати свої майбутні відносини з партнером і переживати все, що відбувається в моєму житті. Для мене важливо знайти чоловіка не на один день або закрити якийсь період у своєму житті, а людину, з якою ми проведемо багато часу в нашому спільному майбутньому.
А чи є у мене зараз партнер, дозвольте залишити це для себе,

– підкреслює фітнес-тренерка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше В'ячеслав Узелков пояснив, чому  не покаже свою нову обраницю.  Коли боксер повідомив щасливу новину у себе у Facebook, користувачі почали активно цікавився тим, хто ж є новою коханою чоловіка.