Потай від Потапа: Настя Каменських продумує "план відступу" після розлучення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

З'явилися нові подробиці ймовірного розлучення Насті Каменських і Потапа ! Чутки про проблеми у стосунках артистів поширюються вже давно, проте зараз блогер Богдан Беспалов розсекретив, чому знаменитості не поспішають розголошувати про розставання. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У своєму новому ролику для YouTube Богдан Беспалов "злив" нову компрометуючу інформацію. За словами його джерел, Настя Каменських дійсно зараз планує піти від чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, вона активно продумує, як далі просуватиметься її кар'єра. Виявилося, артистка веде переговори з великим українським лейблом, щоб після розлучення з Потапом, її продюсуванням займалася нова команда.

Настя нишком зараз шукає можливість відходу від Потапа. І саме цей лейбл повинен займатися кар'єрою і просуванням Насті в повному обсязі після того, як вона розповість громадськості, що вони з Потапом більше не разом,

- заявив Беспалов.

Також Богдан підкреслив, що Настя Каменських продумує й інші питання розірвання їхнього шлюбу, зокрема й нерухомості. За словами блогера, співачка планує "залишити Потапа ні з чим", а сам він про це нічого не знає.

Настя дуже розумна дамочка. Ми можемо скільки завгодно жартувати про те, як вона літає голою на ракеті, випускає не зовсім зрозумілі пісні, дає дивні інтерв'ю, але вона дуже продуманий персонаж,

- підкреслив блогер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що Потап і Настя Каменських  покинули Україну.  За словами Богдана Беспалова, популярний у минулому реп-дует відправився на відпочинок.