"Ладно, по*уй, записуйте": ведуча "Сніданку" Людмила Барбір перепросила за свою нецензурну витівку в прямому ефірі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка та ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір потрапила у максимально неприємну ситуацію. Як виявилося, жінка мала необачність заматюкатися в прямому ефірі, хоча трансляція шоу у момент репліки Барбір мала б закінчитися. Подробиці - в нашому матеріалі.

15 лютого 41-річна Барбір вела черговий випуск Сніданку з 1+1 із співведучим Русланом Сенічкіним. У певний момент з нею стався доволі курйозний випадок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ведуча по своїй необачності застосувала нецензурну лексику. Предметом обурення Барбір став її костюм, який геть не сподобався телеведучій і вона вирішила висловити своє невдоволення нецензурною реплікою. Відповідне відео з трансляції розповсюдив телеграм-канал Культурна прачечна.  Зокрема, на ньому чутно, як Барбір каже:

 Бл**ь, я така, бл**ь, кончена у цьому костюмі, ладно, по**й, записуйте.

Після цього Людмила вирішила вибачитися за свою необачність та записала відео для свого Instagram . Вона заявила:

Бачу повідомлення та коментарі щодо мого висловлювання після ефіру, яке випадково потрапило в трансляцію. Ті, хто мене добре знають, в курсі, що зазвичай я собі такого не дозволяю, але сьогоднішній ранок, коли росія влаштувала черговий ракетний обстріл, наніс свої відбитки... Перепрошую за це. Але водночас закликаю вас бути відкритими, виплескувати свої емоції, коли болить. Зараз ми всі травмовані, всім страшно, тож не залишайтеся зі своїми страхами наодинці. Люблю вас і ціную.

До того ж, проєкт "Сніданок з 1+1" теж підтримав свою ведучу. На офіційній сторінці в Instagram повідомляється :

    Хочемо нагадати, що усі ми — люди, які теж іноді можуть дозволити собі емоційні висловлювання. Закликаємо вас поставитися до цієї ситуації з гумором та розумінням. Дякуємо за те, що ви з нами! Бережіть себе!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як український телеведучий оригінально провів свій останній ефір. Тепер Орест Дрималовський йде на фронт.