Відомий український телеведучий оригінально провів свій останній ефір: Орест Дрималовський йде на фронт

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий український телеведучий Орест Дрималовський, якого більшість знає завдяки телемарафону "Єдині новини", отримав повістку та вже пройшов всі етапи перед мобілізацією. Тому днями він провів останній прямий ефір перед тим, як відправитися на фронт. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

У п’ятницю, 2 лютого, під час прямого ефіру телемарафону "Єдині новини" 29-річний Орест Дрималовський повідомив, що мобілізується до лав Збройних сил України. Він зазначив, що отримав повістку, а вже наступного тижня поїде на фронт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А маючи можливість, на кінець свого останнього прямого ефіру телеведучий подякував всім, хто захищає наші життя та боронить Україну. Варто зазначити, що сам Орест увесь цей час активно допомагав ЗСУ, тому і закликав аудиторію марафону "Єдині новини" теж не залишатися осторонь та усіляко допомагати нашим воїнам.

Це був мій останній ефір перед мобілізацією до Збройних сил України. Настав час і мені змінити звичне місце роботи, цю затишну студію на військову форму. Вже наступного тижня розпочну свій новий шлях,

– повідомив Орест Дрималовський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський грубо відреагував на закиди Кондратюка , ніби він більше не служить в ЗСУ. Адже днями його колишній продюсер зазначив, ніби артист десь "щезнув" .