Співачка SKYLERR емоційно заявила, що не вважає результати Нацвідбору повністю чесними (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після того як під час фіналу Нацвідбору у порталі Дія стався збій у роботі, артистка SKYLERR майже відразу заявила, що хоче зняти свою кандидатуру з участі у конкурсі. Тоді співачка, яка хотіла у цьому році представляти Україну на Євробаченні, пояснила це тим, що результат голосування автоматично став не зовсім "прозорим".

Днями в інтервʼю Славі Дьоміну для його YouTube-проєкту "Слава+" Валерія Кудрявець (справжнє імʼя артистки) більш детально розповіла, чому вирішила в останній момент відмовитися від участі у Нацвідборі. За словами Скайлер, вона не звинувачує додаток Дія у тому, що під час голосування там стався збій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дівчина розуміє, що логічним рішенням стало продовжити час голосування до вечора наступного дня. Але, за її словами, це дало глядачам можливість голосувати не в моменті за виступ артиста, який сподобався найбільше, а приєднати до цього власні фанбази, які суттєво відрізнялися у всіх учасників.

Я не звинувачую Дію ні в чому. Це абсолютно нормально, дуже велика кількість людей голосувала. Ми всі були в рівних умовах. Мали однакову кількість часу на промо, могли піарити себе, знайомити людей з піснями, закохувати в себе.
Після того, як завершуються ці виступи, є година на голосування. Вайб пісенного конкурсу полягає саме в емоції, посмаку. Людина йде голосувати за те, що вона тільки що побачила. Коли ми даємо добу на голосування додатково, то лояльною аудиторією стає фанбаза. Додається доба на промокампанію своїх пісень,

– зазначила SKYLERR.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що тоді "Суспільне"відмовилося знімати кандидатуру SKYLERR з Нацвідбору на Євробачення. За словами організаторів, у регламенті конкурсу просто немає такої можливості, тому усі голоси артистки були все ж озвучені.