"Будемо ще його просити стати біля керма": Олена Мозгова символічно висловилася про Валерія Залужного

Новини шоубізнесу
2 216
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська продюсерка та донька покійного артиста Миколи Мозгового Олена Мозгова, яка зізналася, що переживала насилля з боку чоловіка, похизувалася нагородою, яку отримала від колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Окрім того, знаменитість висловилася про персону залізного генерала. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй сторінці Facebook Мозгова розповіла, що отримала від Валерія Федоровича відзнаку "За сприяння війську". Сталося це наприкінці січня поточного року, коли Залужний ще був при посаді Головнокомандувача. Мозгова каже, що для неї це напрочуд особлива нагорода.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вона зазначає, що отримали її з рук людини, яку сильно поважає. Окрім того, Олена додала, що Валерій Залужний має високий рівень довіри українського народу, і що одного разу українці його захочуть бачити в якості президента країни.

Багато яких відзнак я маю.. ніколи не мала це за самоціль, ніколи не хотіла і навіть відмовлялась від звань та регалій.. Але цю нагороду виставлю на показ. Бо дуже цінна, бо людина, яка її дала, дуже шанована мною, бо для мене це дійсно велика честь. Колись мала розмову з однією мудрою людиною. Ми обговорювали принципи обрання керманичів держави. Не лише нашої, але навіть загальні. І після розмірковувань на цю тему ми дійшли висновку, що єдина правильна модель - це коли люди, спільнота приходять до авторитетної людини і просять  її очолити громаду, спільноту і навіть країну. Це, так би мовити, показник рівня довіри до людини, її чеснот, її морального авторитет. Не так як ми зараз маємо. Коли, як на базарі, кожен вихваляється як може, враховуючи маніпуляції і підкупи. Вочевидь, така людина зʼявилась у нашому суспільстві. Рівень довіри зафіксований на відмітці 94%... Але він поки не хоче і не бачить себе у цій ролі. Тому вангую, що будемо ще його просити стати у керма…

- резюмувала Олена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як генерал Валерій Залужний та очільник ГУР Кирило Буданов отримали звання Героя України. Відтак,  Залужний пішов з посади у новому статусі.