Сезон полювання відкрито? російський уряд оголосив українську красуню з Onlyfans Лоліту Богданову у розшук (ФОТО)

Новини шоубізнесу
629
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Модель Лоліта Богданова
Фото: instagram /yambogdini

Моделі ніяк не пробачать її витівку на фоні кремля

Популярна українська модель Onlyfans Лоліта Богданова, яка народилася в Макіївці, потрапила у немилість російського президента володимира путіна. Дівчину оголосили у розшук через оголені світлини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, ще у 2021 році Богданова відзначилася зухвалою витівкою. Вона, на фоні Кремля, оголила свої груди, чим, на думку російської влади, образила почуття громадян цієї країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тоді Лоліту затримали, однак пізніше все-таки відпустили за умови, що модель не буде виїжджати за територію рф. Однак, українка взяла та й виїхала до США, чим порушила свої обіцянки. Відтак, МВС рф оголосило Лоліту у розшук за відповідною статтею Кримінального кодексу. Зокрема, Богдановій інкримінують образу почуттів вірян. Про це пишуть росЗМІ.

Варто зауважити що на Заході доволі масштабно реагують на цю новину. Низка авторитетних ЗМІ, у буквальному сенсі, б'є на сполох на тлі нещодавньої новини про смерть Олексія Навального.

Полювання" на Лолу Банні почалося за хвилею кримінальних справ, порушених російською поліцією і силами безпеки проти осіб, яких вважають "ворогами" або відступниками від нової російської ортодоксальності.
- повідомляє видання Dailly Express US.

До речі, сама Богданова говорить, що МВС росії її просто піарить. Інших коментарів дівчина поки що не дає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джамалу оголосили у розшук в росії. Артистці, в буквальному сенсі цього слова, шиють кримінальну статтю.