Melovin заінтригував дуетом із європейською артисткою та повідомив, що зустріне день народження на концерті у Львові

Новини шоубізнесу
569
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Виконавець Меловін
Фото: instagram /melovin_official/

Артист поки що не розкриває деталі створення нового треку

Відомий український співак Меловін, який цього року здивував своїм живим виступом на національному відборі на Євробачення, вкотре заінтригував фоловерів резонансною новиною. Артист зізнався, що записав трек із іноземною виконавицею. Подробиці – у нашому матеріалі.

Так, у себе в Instagram Stories Меловін поширив короткий ролик, у якому прозвітував перед своїми шанувальниками. Він сказав, що трек із європейською співачкою вже записаний. Проте, артист не став вдаватися до подробиць і говорити про те, з ким саме він записав дует.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важко говорити про величину зірки, з якою у Меловіна вийде композиція. Проте, можна сказати, напевно, що артисту вдалося зацікавити своїх шанувальників цією багатообіцяючою заявою.

Окрім того, артист повідомив, що свій день народження він проведе у Львові з концертом. Меловін вирішив зустріти 27-річчя у компанії своїх фанатів. Співак розповів, що зараз готується афіша концерту 11 квітня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін потрапив у неприємний інцидент. У мережу злили паспорт та посвідчення водія співака.