Ксенія Мішина вразила філософським постом про любов та потішила пікантними знімками (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Ксенія Мішина
Фото: misha.k.ua / Instagram

Селебритіс розповіла, що для неї є джерелом любові

Відома українська акторка Ксенія Мішина, яка здивувала виглядом у тонкому ліфчику за 13 тисяч, вчергове потішила шанувальників гарячими світлинами. Акторка позувала у ефектному пальті, суні та тематичних ковбойських чоботях. Подробиці - в нашому матеріалі.

Днями, українська селебритіс розповсюдила серію світлин у себе в Instagram , які супроводжувалися філософським постом про любов. Зокрема, зірка зауважила, що це почуття можна віднайти виключно всередині себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мішина твердо переконана, що ані любов, ані щастя не можна купити. Ксенія заявила, що при отриманні любові в такий спосіб, на людину чекає залежність від задоволень та подальші розчарування.

Ми живемо в пошуках любові та щастя в зовнішньому світі. Ніби вони є товаром. Але ні любов, ні щастя не можуть бути отримані або придбані, як дешевий костюм. У гонках за "чарівною пігулкою" існує лише залежність від задоволень із подальшими болем та розчаруваннями. Намагаючись зрозуміти внутрішню силу любові, чомусь сприймаємо її, як щось окреме, замість того щоб ототожнювати з власною природою. Пошуки любові зовні – помилка. Любов може бути знайдена тільки всередині.
– написала Мішина.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ксенія Мішина розповіла про вчителя, який розбещував її та однокласниць. Акторка заявила, що всі дівчата любили цього педагога.