"Кохання подолає все": Анастасія Фоксі розповіла про свою реакцію на хейт після роману з Муратом Налчаджиоглу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогерка Анастасія Фоксі та підприємець Мурат Налчаджиоглу
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

За великим рахунком, Анастасії байдуже на хейт

Відома українська модель, блогерка телеведуча та за сумісництвом нинішня обраниця підприємця  Мурата Налчаджиоглу Анастасія Фоксі, яка відповіла, чи ревнує свого коханого до ексдружини зізналася, як ставиться до хейту у своєму житті. Вочевидь, річ іде про негативні коментарі після інформації про те, що вона закрутила романи з колишнім чоловіком співачки Ані Лорак. 

На своїй офіційній сторінці в instagram Анастасія розповсюдила ролик, з якого видно, як у неї беруть інтерв'ю під час зйомок. Модель зізналася, чи легко їй вдається справлятися із негативними закидами на її адресу. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво що красуня не стала вдаватися до подробиць, адже прямо вона не сказала, що хейт пов'язаний із її романом з Муратом. Проте, з огляду на резонансність цих стосунків це, швидше за все і є основним джерелом негативу у бік Фоксі.

Я вважаю, що самовпевнені та щасливі люди не будуть такого робити, тому мені байдуже. Спочатку мені було дуже складно сприймати цей хейт з усіх боків, просто я божеволіла. Але кохання подолає все.
- прокоментувала своє ставлення до хейтерів Настя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анастасія Фоксі розповіла, де саме познайомилася з Муратом Налчаджиоглу. Модель заявляє, що відразу зрозуміла, що він для неї споріднена душа.