"Що таке робота?": нова дівчина Мурата Налчаджіоглу зізналася, чим заробляє на життя

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нова кохана українського бізнесмена Мурата Налчаджіоглу, яка здивувала фоловерів незвичною зовнішністю , зізналася, як заробляє на власне життя. Чим займається Анастасія Фоксі – дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На власній сторінці дівчина часто демонструє, як разом з подругами розважається та ходить по різних закладах. Враховуючи це багатьом її підписникам стало цікаво, чим Анастасія заробляє на власне життя, адже частіше за все вона ділиться кадрами з відпочинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, нова кохана колишнього чоловіка Ані Лорак ніде не працює. Дівчина зазначила, що вона творча людина, і ніби тому вона не розуміє, як це працювати на постійній основі. Натомість іноді, по бажанню, вона бере участь у зйомках як модель.

Що таке робота? Для мене це важке розуміння. Я людина творчості, сьогодні в мене є настрій, а завтра – ні. Взагалі, моделлю підпрацьовую, коли є бажання. Головне – не видавати себе за ту, ким ти не є,

– відповіла нова дівчина Мурата Налчаджіоглу.

"Що таке робота?": нова дівчина Мурата Налкакіоглу зізналася, як заробляє на життя - фото №1
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що тільки нещодавно Мурат Налчаджіоглу розійшовся зі своєю другою офіційною дружиною Лілією Реус. Чоловік впевнений, що Анастасія Фоксі – кохання всього його життя, проте його підписники жартують, що вже знайшли бізнесмену нове кохання .