В Мережі з'явилися кадри розкішних апартаментів Аліни Байкової на Мангеттені, які вона продає заради допомоги Україні (ФОТО)

Новини шоубізнесу
537
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Модель Аліна Байкова
Фото: Getty Images

Через активну проукраїнську позицію всесвітньо відома модель українського походження почала жалітися на фінансові проблеми

Відома модель Аліна Байкова хоч і живе довгі роки у США, проте не залишається осторонь страшних подій, що відбуваються в її рідній Україні. Але, як виявилося, це не найкращим чином відобразилося на її кар’єрі, адже тепер деякі бренди відмовляються від співпраці зі знаменитістю.

І все ж, найголовнішим для Аліни залишається активна підтримка українського народу. Тому заради цього вона вирішила відмовитися від власних апартаментів в елітному районі Нью-Йорка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Де живе Аліна Байкова
Фото: Douglas Elliman

Відомо, що квартиру на Мангеттені Аліна Байкова придбала ще у 2016 році й зробила там розкішний ремонт. Однак зараз модель готова розпрощатися з улюбленим житлом через фінансові проблеми. Останні, до слова, з’явилися в неї через активну проукраїнську позицію. Оскільки дівчина часто влаштовує перформанси на підтримку рідної країни під час публічних заходів, деякі бренди тепер бояться співпрацювати з українкою, підозрюючи, що вона може зробити щось провокаційне.

Модель Аліна Байкова
Фото: Getty Images

Отож, фінансові труднощі підштовхнули її до рішення продати розкішні апартаменти в Нью-Йорку. За словами Аліни, вона ніколи не зрадить Україну, тим паче заради фінансової вигоди. Власне тому вона вже втретє знижує ціну на житло.

Де живе Аліна Байкова
Фото: Douglas Elliman

Зазначимо, що вперше свої апартаменти Аліна Байкова виставила на продаж ще у 2019 році. Точно невідомо, що саме посприяло її рішенню, але на той момент дівчина оцінила житло у 1,5 млн доларів. Згодом ціна впала до 1,3 млн, а зараз ціна становить 999 тис доларів.

Де живе Аліна Байкова
Фото: Douglas Elliman
Де живе Аліна Байкова
Фото: Douglas Elliman
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Байкова розповіла про дружбу з Леонардо Ді Капріо. Модель запевняє, що голлівудський актор активно підтримує Україну, але, намагається не афішувати це.