Підтримка України обходиться не дешево: Аліна Байкова продає елітну квартиру на Мангеттені через брак коштів

Зірки
1 485
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Модель Аліна Байкова
Фото: Getty Images

Популярна українська модель вирішила розпрощатися з власним житлом, оскільки останнім часом в неї зменшилася кількість контрактів та робочих пропозицій

Популярна українська модель Аліна Байкова побудувала успішну кар’єру в США. Однак останнім часом у знаменитості значно поменшало пропозицій на співпрацю з відомими брендами, а причиною, як виявилося, є її проукраїнська позиція . Ба більше, тепер через це їй доводиться шукати більш бюджетне житло, адже це настільки сильно вдарило по її заробітку.

Аліна Байкова не раз привертала увагу суспільства до проблем українського народу, викликаних російським повномасштабним вторгненням. Наприклад, на щорічному Каннському кінофестивалі вона влаштовувала акції протесту, та й на інших заходах вона часто з’являлася у вбраннях з нагадуваннями про війну в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Модель Аліна Байкова
Фото: Getty Images

Власне на фоні цього у моделі почали виникати фінансові проблеми. Як каже сама Аліна, деякі бренди перестали пропонувати їй співпрацю, боючись, що вона знову буде робити щось провокаційне. А ще Байкова підкреслила, що дехто боїться втратити російських клієнтів, тому намагається обходити стороною тему російсько-української війни. 

Однак сама Аліна стверджує, що не буде на це звертати уваги та продовжуватиме публічно інформувати людей за кордоном про наслідки російського вторгнення. Тому її не зупинятимуть навіть фінансові питання. 

Наразі ж вона займається продажею своєї елітної квартири на Мангеттені. Судячи з усього, Аліна Байкова планує переїхати у більш скромне житло, яке буде дешевше за нинішнє. Цікаво, що спочатку модель хотіла отримати за власне житло півтора мільйона доларів, але зараз ця ціна знижена до 1,2 мільйона.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, Аліна Байкова є подругою зірки Голлівуду Леонардо Ді Капріо. За словами моделі, актор теж активно допомагає Україні , але не афішує про це.