Даша Астаф’єва продемонструвала свій вигляд "до" та "після" професійного макіяжу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 467
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Даша Астаф'єва
Фото: instagram.com/da_astafieva

Зірка показала, як доглядає за своєю шкірою

Знаменита співачка та модель Даша Астаф'єва, яка показала свою красуню-маму, продемонструвала, як виглядає “до” та “після” макіяжу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Наразі Даша бере участь у зйомках одного шоу. Відтак, стилісти роблять їй професійний макіяж. Отож, 38-річна красуня відверто зізналася, що віддає левову частину свого вільного часу задля того, аби змити декоративну косметику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Співачка Даша Астаф'єва
Фото: instagram.com/da_astafieva

Даша ставиться до цього, як до своєрідного ритуалу. Зокрема, у себе в Instagram-Stories знаменитість показала, як у неї проходить процес очищення шкіри від такого макіяжу.

Кожне паті артиста наприкінці стає суцільним болем. Позбутися професійного мейку і лишити живими хоч два шари епідермісу - завдання для професіоналів!
– поділилася Астаф'єва.

Після того, як Даша знімає макіяж, вона обов'язково зволожує шкіру спеціальними засобами. Це робиться для того, щоб декоративна косметика не нашкодила шкірі зірки.

Співачка Даша Астаф'єва
Фото: instagram.com/da_astafieva
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва буде ведучою нового проєкту “Хто знає?”, який вийде на Новому каналі. Зазначимо, що це шоу, якому немає аналогів в Україні.