"Вперше захотілося заспівати в повні груди": військовий Андрій Смоленський записав кавер-версію на трек гурту 5’Nizza (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Військовий Андрій Смоленський
Фото: andrij_ / Instagram

Виконання вийшло максимально чуттєвим та атмосферним

Відомий український військовий Андрій (Апостол), який отримав тяжкі поранення на фронті, потішив громадськість своїм співочим талантом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, на своєму ютуб-каналі Андрій презентував композицію “Солдат”. Це кавер-версія на однойменний трек українського гурту “5'Nizza”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сам же воїн відмітив, що самотужки займався перекладом треку. Він заявив, що цей трек має для його неабияке значення.

Сьогодні 10-й рік війни та початок 10-го місяця мого лікування. Із початку повномасштабної співати не хотілося зовсім. Із моменту отримання поранення говорити і співати вже не було можливості. Рот був зашитий, а трахеостомічна трубка в гортані забезпечувала штучну вентиляцію легенів ще протягом наступних двох місяців.Тепер цю можливість я повернув. Це були довгі дев'ять місяців боротьби за голос. Боротьба триває. Проте вперше захотілося заспівати в повні груди, щоб відзначити незламність нашої країни. Нашого голосу. Мого голосу.

- написав Андрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як військовий та музикант Андрій Яценко розповів, що робить на фронті. Співак був максимально відвертим.