Військовий та колишній актор "Дизель Студіо" Олег Іваниця знову став батьком (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ексучасник гумористичної телепрграми "Дизель Шоу", український актор Олег Іваниця, який нещодавно розповів, яку отримує заробітну плату у ЗСУ, вже вчетверте став батьком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це знаменитість повідомив  в  інтерв'ю  для ютуб-проєкту ТСН.ua "Наодинці". Як стало відомо, у Олега народився син.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

45-річний артист разом з дружиною назвали хлопчика Орестом. Зокрема, Іваниця розповів:

У мене є троє дітей, які кровні, і донька Лани – Анітка – теж моя дитинка. Сумарно четверо. Оресту зараз два місяці. Це прекрасно, коли ти бачиш, як формується людинка. Спочатку просто жодної реакції, потім вона тебе вже помічає, потім у неї з'являється прототип усмішки на обличчі. Це прекрасно. На пологи Ореста не встиг. Я приїхав через 10 хвилин після того, як він народився. Ми тоді були на сході. Я розумію, що звідти немає відпусток. Народження дитини то входило в перелік варіантів, коли тебе можуть відпустити, то ні. Ми на сході, Лана пише, що вже поїхала до пологового. Командування пішло на зустріч, мені дали відпустку. Я приїжджаю, заходжу і бачу вже дитинча лежить на животі в Лани.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Ivan NAVI став батьком.  31-річний виконавець уже поділився першим спільним знімком із малюком, розсекретив стать дитини та яке ім'я вони обрали разом із дружиною.