Вважає, що жінкам є чим зайнятися в тилу: Тамерлан заявив про свою позицію щодо мобілізації жіночого населення

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Тамерлан
фото: instagram.com/tamerlan_alena

Артист переконаний, що багато жінок підуть на фронт

Відомий український музикант Тамерлан, який різко висловився про чоловіків, що під приводом волонтерства перетинають український кордон, висловився стосовно мобілізації жінок на передову. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що Тамерлан - один з тих артистів, які захищають Україну на фронті. Наразі, дует з його дружиною TamerlanAlena поки що поставлено на паузу, а обраниця співака займається сольною кар’єрою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про те, як у нього йде служба та як артист ставиться до мобілізації жіночого населення, музикант розповів в інтерв'ю виданню Oboz.ua. Зокрема, варто зауважити, що співак негативно ставиться до примусового призову жінок на війну.

Я бачив багато жінок, які воюють. Вони дуже компетентні, максимально глибокі в тому, чим займаються. Але як нас все-таки виховували? Що жінка – це берегиня сімейного вогнища, що жінка точно не для війни. Я впевнений у тому, що однозначно не можна робити мобілізацію примусовою. При цьому є багато жінок, які живуть військовою справою і знаходять у ній себе. Я вважаю, що жінкам є чим займатися в тилу, і вони тут будуть більш корисними. Але водночас впевнений у тому, що багато жінок підуть на війну за своїми міркуваннями. І я знаю також багато сімейних пар, які воюють в одному підрозділі. Є така історія. Тому це вже вибір кожної людини, незважаючи на те, до якої статі ти належиш,
- резюмував Тамерлан.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Олександр Волошин не поспішає зв'язуватися з ТЦК. Артист детально висловився щодо мобілізації.