"Військову форму я одягнув з початком повномасштабного вторгнення": актор Олексій Тритенко зізнався, що служить у ЗСУ

Новини шоубізнесу
1 539
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Актор Олексій Тритенко
Фото: instagram.com/alexey_tritenko

Артист показав фото наказу, який засвідчує його приналежність до ЗСУ

За час повномасштабного вторгнення рф в Україну, до лав ЗСУ вступило багато знаменитих людей. Зокрема, нещодавно соліст гурту “Антитіла” Тарас Тополя пригадав, як проходила його служба на фронті, чи готовий він повернутися туди добровільно. Днями ж, відомий український актор Олексій Тритенко приголомшив новиною про те, що він вже досить давно вступив до лав ЗСУ.

Про це Тритенко розповів на своїй офіційній сторінці в Instagram. Як виявилося, статус військовослужбовця Олексій отримав ще на початку вторгнення росії. Однак, артист не повідомляв про це у публічному просторі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зараз Тритенко говорить про це відкрито, так як йому почали дорікати, що він носить військову форму. Олексій розповсюдив фото відповідного наказу, який засвідчує його приналежність до ЗСУ. Як підсумок, стало відомо, що артист несе службу у званні молодшого сержанта.

Помітив, що останнім часом відновилася хвороблива увага до того, що я ношу військову форму і маю нахабність з'являтись у ній на деяких світлинах. Що ж, доводжу до вашого відома: військову форму я вдягнув з початком повномасштабного вторгнення,
- резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як ексведучий телемарафону, а нині військовий ЗСУ Орест Дрималовський пожалівся на зарплату піхотинця. За словами телеведучого, щоденно військові ризикують власним життям, тому та зарплата, яку вони отримують - зовсім несумісна з тим, що заради неї роблять воїни ЗСУ.