"Мені було боляче": Макс Барських публічно висловив своє обурення щодо корупції у військовий час (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український виконавець Макс Барських, який представив чуттєвий саундтрек для документалки Бадоєва про війну "Довга Доба", зізнався що став набагато свідомішим у питаннях політики після повномасштабного вторгнення рф в України. Зокрема, Макс висловився про корупцію в Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Барських розповів в інтерв'ю проєкту   "Говорить Суханов".  Зокрема, Макса у поганому сенсі дивує корупція під час війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обурений Барських заявив, що йому боляче дивитися на те, що в деяких військових структурах відбувається відмивання грошей. В підсумку, Макс підсумував:

З початку війни було багато моментів, які повинні були вплинути на владу, на людей, на тих, хто відповідальний за певні політичні або воєнні процеси. Мені було боляче іноді бачити корупцію чи що відбувається в деяких батальйонах, коли перепродають зброю і відбувається відмивання грошей. Я пам'ятаю навіть декілька днів просто плакав сидів, адже ти ставиш на кон все і віриш, що ми інші, що ми не такі, як росіяни. Ми віримо у ідею, звичайні люди об'єднуються між собою, аби створити супротив. А потім ти розумієш, що ті, хто повинен якось допомагати армії - вони просто виїхали, награбували грошей чи забрали гуманітрану допомогу. Це такі мерзотні вчинки. Я думаю, що такі люди потім отримають у двократному розмірі ефектом бумерангу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Макс Барських "засвітився" у польському McDonald's. Фоловери вразили  своєю активністю на цю новину.