Не мав дозволу на зберігання: у будинку Ален Делона знайшли понад 3 тисячі набоїв та 72 одиниці зброї

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Актор Ален Делон
Фото: ЕРА

Достеменно поки що невідомо, з якою метою службовець був у знаменитості вдома

Днями, інформаційний простір розірвала новина про знаменитого французького актора Алан Делона, якого визнано недієздатним. Як виявилося, у будинку зірки було виявлено та конфісковано понад 72 одиниці вогнепальної зброї. Подробиці - в нашому матеріалі.

Резонансну новину повідомило видання France 24, посилаючись на тамтешню прокуратуру. Зазначимо, що у публікації повідомляють, що селебритіс не мав права на жоден з видів знайденої у нього зброї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, під час обшуку в заміському маєтку Делона поліція виявила більше 3 тисяч набоїв та стрільбище. До речі, дозвіл на вищевказаний обшук було виписано після того, як призначений судом чиновник, побувавши в будинку артиста, побачив там цю кількість зброї та сповістив про це суддю.

Достеменно поки що невідомо, з якою метою службовець був у знаменитості вдома. Однак, припускається, що це може бути пов’язано з тим, що Делон має конфлікт зі своїм сином, адже артист раніше заявляв, що має намір судитися з ним. Той, своєю чергою говорив, що його батькові потрібна допомога, адже він почав дратуватися з найменших дрібниць. Ентоні Делон казав, що не може бачити найріднішу людину в такому стані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірки світового кіно захопили прочитанням українських віршів. Ален Делон читав твір Тараса Шевченка.